logo profil logo profil
 • Et hold af specialister
  profil revision

  Et hold af specialister

Hvem er Profil Revision?

Hos Profil Revision møder du eksperter i bogføring, regnskab, revision og rådgivning. Vi arbejder med store, mellemstore og nystartede virksomheder og lægger stor vægt på, at alle vores ydelser skal skabe værdi for vores kunder. Med det mener vi, at revision og bogføring er mere end tal. Det handler om at optimere jeres nuværende arbejdsgange, så arbejdsbyrden løftes fra jeres skuldre, og give jer kompetent og konkret rådgivning, så I kan spare ressourcer, få flere skattefradrag og måske omstrukturere, så jeres forretning bliver mere fordelagtigt skruet sammen.

Et hold af specialister

Skatterådgivning er stadig et af Profil Revisions kerneområder, og derudover har vi specialiseret os i rådgivning generelt – ud over altså bogføring og revision. Vores erfaring er lang, og det kommer dig og din virksomhed til gode, for når du og dit regnskab samarbejder med Profil Revision, er du nemlig garanteret professionel behandling hele vejen igennem af et hold af specialister.

Vision

Hos Profil Revision tilbyder vi kvalitet, effektivitet og resultater, og vi pakker det pænt ind i personlig og værdiskabende rådgivning. I vores verden går service og viden nemlig hånd i hånd.

Vores mål er at være din og din virksomheds konstruktive sparringspartner, der guider jer sikkert gennem skattejunglen, bogføring, regnskab og revision. Faktisk anser vi os selv for at være en forretningsmæssig sparringspartner, snarere end en traditionel revisor.

Historien bag

– den korte udgave

I 1976 besluttede Jørgen Kristiansen, skatterevisor i SKAT, at etablere sin egen forretning med rådgivning inden for skattesager som primært produkt. Helt konkret ville han udarbejde årsregnskaber og samtidig ville Jørgen hjælpe virksomheder til at vinde skattesager mod SKAT og gennemskue, om SKAT havde overholdt de skattelove og formalia, som hører med til behandling af sagerne. Rådgivningen indebar ydermere at hjælpe virksomheden gennem skattejunglen i forbindelse med den daglige drift. Siden starten har rådgivning spillet en stor rolle i Profil Revisions samarbejde med kunderne. At rådgivning er et centralt element, har gennem tiderne givet utrolig mange henvisninger.

Virksomheden voksede sig støt større og skiftede i 2002 navn til Profil Revision A/S samtidig med en flytning til 500 m2 store kontorlokaler på Korskildeeng 1 i Greve.

Hvad siger kunderne

 • Meget tilfreds

  ”Jeg er meget tilfreds med den måde du formelerede dig på, det var meget forståeligt selv for en Tømrer som mig. Tak for en god vejledning og en god kemi, det sætter jeg pris på.”

  - Tømrer & Snedkermester, Martin Munch

 • Glade og meget tilfredse kunder

  "Vi er en Tømrer Snedker virksomhed, som for ca. 7 år siden blev kunde hos Profil Revision, og vil hermed gerne udtrykke vores tilfredshed med det gode arbejde der bliver ydet os. Det er en fornøjelse med det årlige møde på kontoret hos revisoren, når årsregnskabet er afsluttet, og der bliver ikke sparet på tiden. Super dejligt når der er tid til en god forklaring og oplysning om et regnskab. Altid orden i tingene, tid til at besvare spørgsmål om stort som småt. Vi bliver altid mødt med stor imødekommenhed og hjælpsomhed, enten det er pr. telefon eller ved møde på kontoret, og det er fra alle medarbejdere som vi i gennem tiden har været i kontakt med. Et utroligt dejligt revisionsfirma at samarbejde med, og de forsøger altid at yde hjælp, SUPER DEJLIGT. Vi vil til enhver tid anbefale Profil Revision."

  - Tømrer Snedker Mester Jacob ApS

 • Kompetent revisionsfirma

  ”Profil Revision er et kompetent revisionsfirma, som yder en høj service. Jeg kan med god grund anbefale Profil Revision til andre kunder som ønsker en personlig og god sparringspartner”

  - Rasmus Glerup ejer af Wing Foods A/S & Anbo Food A/S

 • Kompetent sparringspartner

  ”For mig er Profil Revision ikke bare "en revisor" men også en kompetent sparringspartner når behovet er der.

  Som travl selvstændig giver det en god fornemmelse i maven at jeg har et kvalificeret bagland - ikke kun ifbm regnskab men også rådgivning og sparring i øjenhøjde.”

  - Jakob Malewicz

Vi har erfaring inden for følgende brancher:

Advokater
Ejerforeninger
Ejendomsadministration

Engroshandel
Butikshandel
Frisører
Restauranter og barer

Tandlæger
Læger
Psykologer

Konsulenter
IT-udvikling

Produktionsvirksomhed
Servicevirksomhed
Bygge- og anlægsvirksomhed
Vognmænd
Malere
Tømrere og snedkere
Anlægsgartnere
Entreprenører

Vi giver kaffen - og første møde er gratis

Fill out my online form.

Hvor ligger vi?

Vores kontor ligger tæt på motorvejsafkørslen Greve S og vi har ingen parkeringsproblemer.