logo profil logo profil
 • Rådgivning
  Rådgivning

  Rådgivning

Rådgivning, Rådgivning & Rådgivning

Så kort kan det siges!

 • Rådgivning er det som mange savner og få får.
 • Rådgivning er grundlaget for optimering af din virksomhed.
 • Rådgivning hos PROFIL REVISION er vores kendetegn – for vi sætter en ære i at tilbyde forståelig og brugbar rådgivning til din virksomhed.

Rådgivning af virksomheder er vores kernekoncept og har været det, siden Profil Revision blev etableret, for det skal kunne mærkes positivt i dit regnskab, at du har valgt at samarbejde med os, uanset om din virksomhed er stor, lille eller helt nystartet. Vi assisterer i skattesager, omstrukturering, virksomhedsstrategi og økonomisk rådgivning, og vi lægger vægt på, at vores rådgivning er letforståelig og altid tager udgangspunkt i netop de behov, I har.

Rådgivning om skattesager

Da Profil Revision blev etableret, var omdrejningspunktet skattesager. I dag har vi udvidet vores kompetencer til også at omfatte anden rådgivning, men skattesager er stadig en stor del af vores forretning. Flere af vores medarbejdere har arbejdet hos SKAT, så ud over rådgivning er vi klædt på til at give SKAT modspil i retssager mod SKAT.

Ud fra vores praktiske erfaring kombinerer vi skattejura og EU-skattejura og har assisteret mange virksomheder med deres skattesager. I 68 % af de sager, vi har ført i Skatteankenævnet og Landsskatteretten, har vi fået medhold. Får skatteborgeren medhold eller overvejende medhold i sin klage, dækker staten alle udgifter. Det er også muligt at vente med at betale skatten i en pågældende skattesag, indtil den er blevet afgjort, hvilket giver store likviditetsmæssige fordele.

Virksomhedsudvikling

Som virksomhedsejer står du flere gange alene med overvejelser, og her vil vi gerne hjælpe, så dit beslutningsgrundlag forbedres. Måske er du i tvivl om, hvordan din virksomhed kan klare sig bedre, og om hvorvidt du skal ændre kundefokus. Det kan også være, du bokser med tanker om ændret prissætning, størrelsen på dit varelager, og/eller om hvorvidt regnskabet peger på noget, hvor en konkret handling ville skabe bedre resultater.

Drøftelser om udviklingen af din virksomhed tager primært udgangspunkt i forbindelse med udarbejdelsen af dit årsregnskab. På den baggrund afholder vi et regnskabsmøde, hvor vi taler om idéer og muligheder for udvikling og/eller forbedring. Har du behov for hjælp til at navigere gennem øvrige udfordringer, hjælper vi naturligvis også gerne med det – på alle tidspunkter af året. ”Indsigt i din økonomi er et godt grundlag for værdiskabende rådgivning”.

Rådgivning til nystartede virksomheder

Revision, regnskab og ikke mindst bogføring kan være en jungle for rigtig mange iværksættere, og der skal ofte bestiges mange bjerge på vejen mod momsafregningen, årsregnskabet eller den udvidede selvangivelse. Økonomien er imidlertid omdrejningspunktet for enhver forretning – uden den ville der slet ikke være en forretning – og derfor er det nødvendigt med sparring til drift, selvangivelse og privatøkonomi.

Hos Profil Revision bruger vi tid på at sætte dig grundigt ind i alt det, du skal være opmærksom på som ny virksomhedsejer. Få hjælp til skatten og til at finde den rette virksomhedsstruktur. Til dit bogføringsprogram og/eller bogføringen i det hele taget.

Kom ind og hør nærmere

Det indledende møde med os er både gratis og uforpligtende, så kontakt os i dag på 43 90 65 66, eller send os en mail. Så kan vi tale om, hvad vi kan gøre for netop din forretning.

Hvad siger kunderne

 • Meget tilfreds

  ”Jeg er meget tilfreds med den måde du formelerede dig på, det var meget forståeligt selv for en Tømrer som mig. Tak for en god vejledning og en god kemi, det sætter jeg pris på.”

  - Tømrer & Snedkermester, Martin Munch

 • Glade og meget tilfredse kunder

  "Vi er en Tømrer Snedker virksomhed, som for ca. 7 år siden blev kunde hos Profil Revision, og vil hermed gerne udtrykke vores tilfredshed med det gode arbejde der bliver ydet os. Det er en fornøjelse med det årlige møde på kontoret hos revisoren, når årsregnskabet er afsluttet, og der bliver ikke sparet på tiden. Super dejligt når der er tid til en god forklaring og oplysning om et regnskab. Altid orden i tingene, tid til at besvare spørgsmål om stort som småt. Vi bliver altid mødt med stor imødekommenhed og hjælpsomhed, enten det er pr. telefon eller ved møde på kontoret, og det er fra alle medarbejdere som vi i gennem tiden har været i kontakt med. Et utroligt dejligt revisionsfirma at samarbejde med, og de forsøger altid at yde hjælp, SUPER DEJLIGT. Vi vil til enhver tid anbefale Profil Revision."

  - Tømrer Snedker Mester Jacob ApS

 • Kompetent revisionsfirma

  ”Profil Revision er et kompetent revisionsfirma, som yder en høj service. Jeg kan med god grund anbefale Profil Revision til andre kunder som ønsker en personlig og god sparringspartner”

  - Rasmus Glerup ejer af Wing Foods A/S & Anbo Food A/S

 • Kompetent sparringspartner

  ”For mig er Profil Revision ikke bare "en revisor" men også en kompetent sparringspartner når behovet er der.

  Som travl selvstændig giver det en god fornemmelse i maven at jeg har et kvalificeret bagland - ikke kun ifbm regnskab men også rådgivning og sparring i øjenhøjde.”

  - Jakob Malewicz

Vi har erfaring inden for følgende brancher:

Advokater
Ejerforeninger
Ejendomsadministration

Engroshandel
Butikshandel
Frisører
Restauranter og barer

Tandlæger
Læger
Psykologer

Konsulenter
IT-udvikling

Produktionsvirksomhed
Servicevirksomhed
Bygge- og anlægsvirksomhed
Vognmænd
Malere
Tømrere og snedkere
Anlægsgartnere
Entreprenører

Vi giver kaffen - og første møde er gratis

Fill out my online form.

Hvor ligger vi?

Vores kontor ligger tæt på motorvejsafkørslen Greve S og vi har ingen parkeringsproblemer.