logo profil logo profil
 • Regnskab / Revision
  Regnskab og Revision

  Regnskab / Revision

Regnskab og revision

Regn med os

Rigtig mange virksomheder kløjes i regnskaberne, og derfor er det da også populært at bruge en revisor til formålet. Vi melder os gerne under fanerne til at lave enten hele dit regnskab eller dele af det, men har du flair for tal og ved, hvad et regnskabsprogram kan og skal bruges til, kan du i mange tilfælde lave det selv. Så længe det blot bliver lavet, er SKAT glade – og du får et overblik over det økonomiske klima i din virksomhed.

Tag dit regnskab op til revision

Det kan være fristende at lade regnskab være regnskab og nøjes med at krydse fingre for, at alt er, som det skal være. Til det har vi kun én ting at sige: Få det gjort! Uanset om du gør brug af en revisor eller ej, så er regnskabet noget, der skal ordnes. Ikke kun fordi det er din bedste indikator for, hvordan din virksomhed har det rent økonomisk, men også fordi det faktisk er lovpligtigt.

Hvem skal lave årsregnskab?

Hvis du ejer og/eller driver en virksomhed, skal du lave et årsregnskab. Hvert år. Årsregnskabet viser alle de økonomiske aktiviteter, du har haft i din virksomhed i løbet af det forgangne år, og alt lige fra regninger, lønsedler, fakturaer, udlæg mv. skal medtages. For at gøre det nemmere for dig selv ved årets afslutning kan du lave måneds- eller kvartalsregnskaber – eller få din revisor til at gøre det for dig.

SKAT bruger årsregnskabet til at se, hvordan dit overskud i virksomheden er beregnet. Overskuddet beskattes forskelligt, alt efter hvilken virksomhedsform du driver (interessentskab, enkeltmandsvirksomhed, ApS, eller øvrige).

Ud over årsregnskabet skal du også opgive moms (både salgs- og købsmoms). Det sker som regel på kvartalsbasis, men kan også indberettes f.eks. hvert halve år.

Hvad så med årsrapporter?

Årsrapporter er, trods det nogenlunde enslydende navn, ikke det samme som årsregnskaber og er dermed ikke obligatorisk for alle virksomheder. Ifølge årsregnskabsloven er det visse former for og størrelser af virksomheder, der skal aflægge årsrapport til Erhvervsstyrelsen. Og for at komplicere tingene yderligere er nogle virksomheder forpligtet til at få årsrapporten revideret af en revisor. De fleste regnskabstekniske ting kan du klare selv, hvis du, som tidligere nævnt, har flair for tal, men revisionen af årsrapporten skal foretages af en registreret eller statsautoriseret revisor, før det bliver godtaget.

Skal din virksomhed revideres?

Det kan virke en smule uoverskueligt at finde rundt i regnskabsjunglen, og er du i tvivl om, hvorvidt du og din virksomhed skal have årsrapporten revideret eller gennemgået – eller om du i det hele taget skal lave en årsrapport – er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper på alle påkrævede niveauer og tager os af præcis så meget af det regnskabstekniske, som du vil have os til. Kontakt os på 43 90 65 66, eller send os en mail, så finder vi sammen ud af, hvad den bedste løsning er for netop dig og din virksomhed.

Budgetkontroller og regnskabsanalyser

Det er – heldigvis – ikke årsregnskaber og revision af årsrapporter det hele. Regnskabsføring er andet og meget mere, og hos Profil Revision hjælper vi gerne med det hele. Hvis du vælger at få assistance fra os til regnskaberne, garanterer vi høj gennemsigtighed og et solidt overblik over alle virksomhedens finanser – både overordnet og ned i detaljen.

Hvad siger kunderne

 • Meget tilfreds

  ”Jeg er meget tilfreds med den måde du formelerede dig på, det var meget forståeligt selv for en Tømrer som mig. Tak for en god vejledning og en god kemi, det sætter jeg pris på.”

  - Tømrer & Snedkermester, Martin Munch

 • Glade og meget tilfredse kunder

  "Vi er en Tømrer Snedker virksomhed, som for ca. 7 år siden blev kunde hos Profil Revision, og vil hermed gerne udtrykke vores tilfredshed med det gode arbejde der bliver ydet os. Det er en fornøjelse med det årlige møde på kontoret hos revisoren, når årsregnskabet er afsluttet, og der bliver ikke sparet på tiden. Super dejligt når der er tid til en god forklaring og oplysning om et regnskab. Altid orden i tingene, tid til at besvare spørgsmål om stort som småt. Vi bliver altid mødt med stor imødekommenhed og hjælpsomhed, enten det er pr. telefon eller ved møde på kontoret, og det er fra alle medarbejdere som vi i gennem tiden har været i kontakt med. Et utroligt dejligt revisionsfirma at samarbejde med, og de forsøger altid at yde hjælp, SUPER DEJLIGT. Vi vil til enhver tid anbefale Profil Revision."

  - Tømrer Snedker Mester Jacob ApS

 • Kompetent revisionsfirma

  ”Profil Revision er et kompetent revisionsfirma, som yder en høj service. Jeg kan med god grund anbefale Profil Revision til andre kunder som ønsker en personlig og god sparringspartner”

  - Rasmus Glerup ejer af Wing Foods A/S & Anbo Food A/S

 • Kompetent sparringspartner

  ”For mig er Profil Revision ikke bare "en revisor" men også en kompetent sparringspartner når behovet er der.

  Som travl selvstændig giver det en god fornemmelse i maven at jeg har et kvalificeret bagland - ikke kun ifbm regnskab men også rådgivning og sparring i øjenhøjde.”

  - Jakob Malewicz

Vi har erfaring inden for følgende brancher:

Advokater
Ejerforeninger
Ejendomsadministration

Engroshandel
Butikshandel
Frisører
Restauranter og barer

Tandlæger
Læger
Psykologer

Konsulenter
IT-udvikling

Produktionsvirksomhed
Servicevirksomhed
Bygge- og anlægsvirksomhed
Vognmænd
Malere
Tømrere og snedkere
Anlægsgartnere
Entreprenører

Vi giver kaffen - og første møde er gratis

Fill out my online form.

Hvor ligger vi?

Vores kontor ligger tæt på motorvejsafkørslen Greve S og vi har ingen parkeringsproblemer.