logo profil logo profil
 • Bogføring
  Bogføring

  Bogføring

Vi tager føringen. Bogføringen!

En af vores spidskompetencer hos Profil Revision er bogføring. Faktisk tør vi godt gå så vidt som til at sige, at vi med vores mere end 40-årige erfaring er eksperter på området, uanset om din virksomhed er stor, mellemstor, lille eller helt nystartet.

Det lyder måske lidt kedeligt, men bogføring er grundlaget for dit regnskab. Det er resultatet af bogføringen, der bestemmer, hvad du skal betale i skat og moms, og derfor er det alfa og omega, at den udføres korrekt, og du ikke fejlagtigt snyder dig selv ved at glemme at trække omkostninger og udgifter fra.

Og det er her, vi kommer ind i billedet. Vi kan hjælpe med alle led i bogføringsprocessen – eller blot nogle enkelte, hvis du selv vil stå for en del af processen. Vi skræddersyr en ordning til dig i fællesskab, så du får hjælp til præcis det, du har behov for, og så vi får strømlinet dit bogholderi. Du får desuden anbefalinger og råd, der letter din dagligdag og sparer både besvær, medarbejderressourcer og økonomi.

Forskellige typer af samarbejde

Vi tilbyder flere forskellige samarbejdsmodeller hos Profil Revision, og du finder sandsynligvis en model, der passer til dig, uanset dine evner (og interesser) inden for talknusning.

Vælg bl.a. mellem:

Light

Gennemgang og kontrol af din eksisterende bogføring.

Basic

Løbende bogføring, afstemninger, samt indberetning af momstal, typisk via online økonomisystemer, der gør det muligt at I selv står for faktureringen.

Full

Basic, samt assistance omkring betaling af regninger, lønindberetning og rykning af debitorer mv.

Bogføring ud af huset

Gør som flere virksomheder: Læg din bogføring over til os. Det kan være en lettelse at få opgaven ud af huset, så ressourcer in-house kan frigives. Vi sørger for alt inden for bogføring i en outsourcing-aftale, herunder afstemning af bank og kasse, tilgodehavender, regningsbetaling, moms og løn.

Nystartede virksomheder

Outsourcing er ikke kun for større virksomheder – som nystartet virksomhed kan det være en sand livredder. Det er de færreste iværksættere, der brænder for tørre tal, og det kan give grå hår og i værste fald panik, når kvartalsafslutningen nærmer sig. Derudover risikerer du at snyde dig selv, hvis du ikke er bevidst om, hvad du kan trække fra hvordan. Ved at outsource bogføringen, kan du koncentrere dig om det, du er bedst til – mens vi gør det samme. Du kan naturligvis også vælge at bogføre selv i et af de nye online bogføringsprogrammer, men selv om de er nemme at bruge, tilbyder de ikke samme grad af tryghed og support, som en erfaren, fleksibel revisor hos Profil Revision.

Hit med bilagene@netBilag.dk

Når du outsourcer bogføringen til os, behøver du ikke beskæftige dig med den del af virksomheden overhovedet. Ud over altså at sende bilag til os, så vi har noget at arbejde med. Og det kan du gøre nemmere end nogensinde før ved at bruge vores tjeneste NETbilag, hvor bilagene scannes og mailes til en adresse, vi opretter til jer. Du kan naturligvis også sende bilagene med posten eller aflevere dem fysisk.

Undgå besvær og fejl med eKassee kasse logo hvid

Med vores egen app eKasse slipper du for at føre dagens posteringer ind i et excelark eller på papir. Appen er udviklet til dig, der fx har en butik, så du let og hurtigt kan taste kasseposteringer ind og samtidig sende dem til os, så vi kan inkludere dem i din bogføring. Det gør arbejdet lettere for dig og hurtigere for os.

Tilbud på bogføring

Få et tilbud på individuel bogføringsassistance til netop din forretning. Første møde er altid gratis – og vi giver naturligvis kaffen!

Kontakt os

Hvad siger kunderne

 • Meget tilfreds

  ”Jeg er meget tilfreds med den måde du formelerede dig på, det var meget forståeligt selv for en Tømrer som mig. Tak for en god vejledning og en god kemi, det sætter jeg pris på.”

  - Tømrer & Snedkermester, Martin Munch

 • Glade og meget tilfredse kunder

  "Vi er en Tømrer Snedker virksomhed, som for ca. 7 år siden blev kunde hos Profil Revision, og vil hermed gerne udtrykke vores tilfredshed med det gode arbejde der bliver ydet os. Det er en fornøjelse med det årlige møde på kontoret hos revisoren, når årsregnskabet er afsluttet, og der bliver ikke sparet på tiden. Super dejligt når der er tid til en god forklaring og oplysning om et regnskab. Altid orden i tingene, tid til at besvare spørgsmål om stort som småt. Vi bliver altid mødt med stor imødekommenhed og hjælpsomhed, enten det er pr. telefon eller ved møde på kontoret, og det er fra alle medarbejdere som vi i gennem tiden har været i kontakt med. Et utroligt dejligt revisionsfirma at samarbejde med, og de forsøger altid at yde hjælp, SUPER DEJLIGT. Vi vil til enhver tid anbefale Profil Revision."

  - Tømrer Snedker Mester Jacob ApS

 • Kompetent revisionsfirma

  ”Profil Revision er et kompetent revisionsfirma, som yder en høj service. Jeg kan med god grund anbefale Profil Revision til andre kunder som ønsker en personlig og god sparringspartner”

  - Rasmus Glerup ejer af Wing Foods A/S & Anbo Food A/S

 • Kompetent sparringspartner

  ”For mig er Profil Revision ikke bare "en revisor" men også en kompetent sparringspartner når behovet er der.

  Som travl selvstændig giver det en god fornemmelse i maven at jeg har et kvalificeret bagland - ikke kun ifbm regnskab men også rådgivning og sparring i øjenhøjde.”

  - Jakob Malewicz

Vi har erfaring inden for følgende brancher:

Advokater
Ejerforeninger
Ejendomsadministration

Engroshandel
Butikshandel
Frisører
Restauranter og barer

Tandlæger
Læger
Psykologer

Konsulenter
IT-udvikling

Produktionsvirksomhed
Servicevirksomhed
Bygge- og anlægsvirksomhed
Vognmænd
Malere
Tømrere og snedkere
Anlægsgartnere
Entreprenører

Vi giver kaffen - og første møde er gratis

Fill out my online form.

Hvor ligger vi?

Vores kontor ligger tæt på motorvejsafkørslen Greve S og vi har ingen parkeringsproblemer.